Kikuri

Tijdens We Love Japan krijgen we een geweldig optreden van de talentvolle Kikuri! Ze is
actief in de Cosplay community, maakt geweldige cosplay en heeft ook een kleurrijk karakter, hieronder stelt ze zich aan u voor!

“Ik ben Kikuri, 18 jaar, ben in Nederland geboren maar heb ook een lange tijd in Indonesië gewoond. Alles begon toen ik 5 jaar was en voor het eerst populaire Anime zoals ‘Sailor Moon’ op de Nederlandse TV zag. Ik was gefascineerd door de gedetailleerde tekenstijl en leerde met behulp van een tekenboek Manga tekenen. Via het internet leerde ik over Cosplay en andere Japanse popculturen. Het was toen nog niet zo populair in Nederland en daardoor durfde ik het eigenlijk nooit uit te proberen. Pas toen ik naar Indonesië verhuisde, merkte ik dat het daar een stuk populairder was en had ik eindelijk genoeg moed verzameld om mijn eerste Cosplay te maken. Ik maakte al snel vrienden en het duurde niet lang voordat ik samen met hen mijn eerste “cover” deed van een VOCALOID-liedje. Ik vond dit echt geweldig! Vanaf die dag oefen ik elke dag met zingen. Ik deed aan lokale J-Idol zangwedstrijden mee en uiteindelijk werd ik ook uitgenodigd om te zingen op verschillende conventies. Sinds kort ben ik terug in Nederland en vind ik het fantastisch de kans te krijgen om liedjes voor jullie te zingen! Ik hoop jullie met mijn passie te inspireren.”

Kikuri

Klik op de afbeelding om haar Facebook Like Page te bezoeken.

We Love Japan deelt uit!

De eerste 100 bezoekers aan We Love Japan ontvangt één gratis Japanse snack, namelijk de welbekende Umaibo! Dus wees er op tijd bij!Kikuri optreden!

De talentvolle cosplayer en zangeres Kikuri zal voor ons optreden bij We Love Japan dus wees erbij!